Aktuellt skrivuppdrag

Skrivarcirkeln har uppehåll från och med 2014-12-08


söndag 13 januari 2013

Skrivuppgift #7: Om ett ärrAlla har vi ärr på kroppen. Vissa har satt spår, kanske även i själen. Fundera på var de olika ärren kommer ifrån. Nu är det dags att skriva något du själv har upplevt, utan att spetsa till det. Något du upplevt ska du med hjälp av dina författartalanger göra intressant och läsvärt.

Gå igenom dina ärr på kroppen. Vilket av dina ärr har en historia värd att berätta? Ingen kommer att granska att ärret fortfarande syns fysiskt, så om ärret numera har försvunnit blir du inte diskvalificerad.

När det kommer till självupplevda händelser kan det vara skönt att skriva under pseudonym eller helt enkelt anonymt. Det bestämmer du helt själv när du skickar in din text, men var tydlig med det i ditt mejl.

Texten ska vara på max 2000 ord. Observera att max är max och inte ca. Vill du skriva tio ord är det lika rätt som 1999 ord.
Deadline: 27 januari (men skicka gärna den tidigare om du blir färdig före det)

Har du frågor om uppgiften, var god ställ dem som en kommentar till detta inlägg. Uppgiften kan du göra helt för dig själv, men vill du publicera den här i bloggen, mejlar du den till skrivarcirkel@wallinskaya.com och skriv tydligt vilket namn som ska stå som författare (det är helt okej att vara anonym), eventuell länk till hemsida/blogg/mejl och att du godkänner att jag publicerar din text på den här bloggen. Skicka inga bifogade filer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar