Aktuellt skrivuppdrag

Skrivarcirkeln har uppehåll från och med 2014-12-08


söndag 14 juli 2013

Skrivuppgift #20: Tänk om...

Jag har fått för mig att om jag äter jordnötter på exempelvis en buss, ska det visa sig att någon på bussen är dödsallergisk mot jordnötter och bara jag sitter i närheten av den personen ska den få andningssvårigheter och det ska leda till en katastrof och där sitter jag med handen i jordnötspåsen och pekas ut som den stora boven i dramat.

Det finns ju hur många såna här situationer som helst som du kan dikta ihop utifrån en rätt så trist situation. Du kanske är ute och kör bil och någon sätter sin fot ut i gatan med hejdar sig, men vad hade hänt om personen hade gått ut i gatan och du inte hann bromsa. Se det som att du fångar en av dina rädslor och ser vad som faktiskt händer om något som du är rädd för ska hända, faktiskt händer. Men det behöver inte heller vara något du är rädd för.

Uppgiften är således: Fånga en vardaglig situation och börja fundera på vad som hade hänt om något helt oväntat hänt i den situationen.

Omfattning: max 1500 ord. Observera att max är max och inte ca. 
Deadline: 4 augusti Datumet är förlängt p g a semestertider

  • Mejla uppgiften till: skrivarcirkel@wallinskaya.com som en text eller en länk till din text om du lagt upp den någon annanstans. Skriv textens titel och författarnamnet (eller om du vill vara anonym) i mejlet. I ämnesraden skriver du vilken skrivuppgift det gäller.
  • Genom att du skickar texten, godkänner du att den publiceras på http://skrivarcirkel.blogspot.se/
  • Har du frågor om uppgiften? Ställ dem som kommentar till detta inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar